Olie verversen Audi A1

Motorolie van uw Audi A1 laten verversen? Geeft uw Audi A1 aan dat de olie vervangen moet worden of geeft uw Audi A1 aan dat deze toe is aan een servicebeurt? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma aan het juiste adres.

Moet de olie van uw Audi ververst worden of is uw Audi toe aan een servicebeurt? Dan krijgt u hiervan netjes een melding op het dashboard. Hoe de melding er exact uit ziet, verschilt een beetje per type en bouwjaar bij Audi. Maar bij uw Audi A1 krijgt u vaak voor dat de auto toe is aan de servicebeurt al een melding.

Deze melding is doorgaans, “Volgende onderhoud service over XXXX km of XX dagen” Deze melding gaat doorgaans gepaard met een witte servicemelding in de vorm van een steeksleutel. Deze melding is voor bedoeld zodat u rustig de tijd heeft om een afspraak te maken bij de garage om het onderhoud aan uw Audi uit te laten voeren.

Kosten olie verversen Audi A1
Kosten olie verversen Audi A1

Maakt u geen afspraak bij de eerste servicemelding? Dan wordt de steeksleutel oranje gekleurd. Bij oranje gekleurde melding kunt u doorrijden, maar wordt wel sterk aangeraden om zo spoedig mogelijk een afspraak te maken bij de garage.

Het kan ook zijn dat de olie niet ververst hoeft te worden, maar dat het oliepeil van uw Audi A1 te laag is. De melding hiervan is ook een beetje afhankelijk van het bouwjaar en de uitvoering van uw Audi A1. Maar, doorgaans krijgt u een oranje oliekannetje op uw dashboard. Bij het dashboard waar een kleurendisplay tussen de tellers zit komt er een oranje oliekannetje met “MIN” in het dashboard te staan.

Wat de kosten zijn voor het verversen van de olie in uw Audi A1 zijn afhankelijk van het type motor en de brandstof. Wilt u weten wat de exacte kosten zijn voor het verversen van de motorolie in uw Audi A1? Neem dan even contact met ons op en houd uw kenteken bij de hand. Aan de hand van uw kenteken kunnen we exact zien welke motor in uw Audi A1 zit en dus welke olie en hoeveel olie in uw Audi moet.

Oliefilter vervangen Audi A1
Oliefilter vervangen Audi A1

Moet de olie in uw Audi A1 vervangen worden? Dan vervangen wij ook altijd het oliefilter. Het vervangen van het oliefilter zit standaard bij ieder olie ververs beurt voor alle merken en type auto’s.

Een oliefilter zit in een auto om, zoals de naam al doet vermoeden, de olie te filteren. Viezigheid en veildeeltjes uit uw motor blijven in het filter steken, op deze manier blijft de motorolie in uw auto langer schoon en kan deze langer mee gaan. Ook beschermt dit uiteraard de motor.

Moet de olie ververst worden van uw Audi A1 of is deze toe aan een service of onderhoudsbeurt? Neem dan gerust even contact op met BOVAG autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Wij zijn tijdens openingstijden te bereiken via telefoonnummer 0591 521 466. Buiten openingstijden kunt u het beste even ons contactformulier invullen of ons even een email sturen.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00