Auto uitlijnen Emmen

Auto uitlijnen Emmen: Merkt u dat uw auto wat naar rechts of links afwijkt tijdens het rijden? Dan is de kans erg groot dat de stand van de wielen niet helemaal goed is. Dit wordt overigens ook wel de sporing van de auto genoemd.

Trekt de auto naar rechts of naar links op een rechte weg? Dan is het ten alle tijde aan te raden om dit nader te laten onderzoeken bij een autogarage.

Is de sporing van de auto niet zoals het zou moeten zijn, dan kan dit enorm veel oorzaken hebben. Maar één van de oorzaken kan zijn dat de uitlijning van de auto niet goed is.

Woont u in Emmen of in de omgeving van Emmen en heeft u het idee dat de stand van de wielen van uw auto niet helemaal juist is? Neem dan gerust even contact op met autobedrijf Tjeerdsma om samen de mogelijkheden te bespreken.
 

Wat is auto uitlijnen

Heel kort samengevat: Bij het uitlijnen van een auto zorgen wij er voor dat de auto rechtuit rijdt, zonder afwijkingen naar rechts of naar links. Naast dat dit natuurlijk wel zo prettig rijdt, zorgt dit er ook voor dat de banden van uw auto netjes, gelijkmatig slijten.

Bij een auto die niet goed uitgelijnd is, slijten de banden vaak vreemd, ongelijkmatig af. Bijvoorbeeld het buitenste deel van het bandenprofiel is nog zeer goed, maar de binnenkant van de band is volledig glad/ versleten.
 

Auto laten uitlijnen

Wilt u de auto laten uitlijnen in Emmen of omgeving? Dan kunt u bij ons eenvoudig online een afspraak inplannen. Liever telefonisch een afspraak inplannen? Natuurlijk is dit bij ons ook mogelijk, bel hiervoor tijdens openingstijden 0591 - 521 466.

Zoals hierboven uitgelegd zorgen wij bij het uitlijnen van uw auto ervoor dat de wielen weer recht en evenwijdig tot elkaar komen te staan. Hiervoor beschikken wij uiteraard over de juiste uitlijnapparatuur en alle juiste gereedschappen.

Het verschil tussen auto uitlijnen en wielen balanceren
Het verschil tussen auto uitlijnen en wielen balanceren

Woont u in Emmen of omgeving en wilt u direct een afspraak inplannen om de auto te laten uitlijnen? Dan kunt u bij ons eenvoudig online een afspraak inplannen. Wilt u de afspraak liever telefonisch maken? Dan is dit uiteraard geen probleem, u kunt ons hiervoor tijdens openingstijden bellen.

Wij, autobedrijf Tjeerdsma, zitten op slechts 15 minuten van Emmen centrum, gevestigd aan het Eerste Kruisdiep in Nieuw-Weerdinge (gemeente Emmen). Wilt u uw auto laten uitlijnen? Dan kunt u hierop wachten, maar wij bieden ook de mogelijkheid aan tot vervangend vervoer. Wilt u hiervan gebruik maken? Vraag ons dan gerust even naar de mogelijkheden.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 49 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Mercedes-Benz A-Klasse
Mercedes-Benz A-Klasse
250 e
Bouwjaar 2021
KM-stand 44975 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 629,00
Volkswagen Golf
Volkswagen Golf
2.0 TDI GTD
Bouwjaar 2015
KM-stand 174506 km 184 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 329,00
Audi A1
Audi A1
Sportback 1.4 TFSI Ambition Pro Line
Bouwjaar 2012
KM-stand 113625 km 122 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 290,00