Olie verversen Toyota Aygo

Olie verversen Toyota Aygo: Rijdt u in een Toyota Aygo en moet de olie ververst worden? Of is uw Toyota Aygo toe aan een grote beurt? Bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge bent u aan het goede adres voor onderhoud aan uw Toyota Aygo.

Autobedrijf Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Dit houdt in, dat u bij ons terecht kunt met alle merken en type auto’s.

Moet uw Toyota Aygo voor een grote of kleine onderhoudsbeurt? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om eventueel direct een afspraak in te plannen.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Olie verversen Toyota Aygo met oliefilter
Olie verversen Toyota Aygo met oliefilter

Moet de olie van uw Toyota ververst worden? Bij iedere olie ververs beurt vervangt autobedrijf Tjeerdsma ook altijd het oliefilter.

In het oliefilter blijven alle vuildeeltjes zitten die uw de motor meekomen. Als uw auto toe is aan verse olie, dan moet het oliefilter ook vervangen worden. Zou dit niet gebeuren, wordt de nieuwe verse motorolie constant door de viezigheid die in het filter vast zit gaan en hierdoor snel vuil zijn.

Tjeerdsma is een onafhankelijk BOVAG autobedrijf. Plant u een afspraak in voor een olie ververs beurt? Dan hebben wij gegarandeerd de juiste motorolie en het juiste oliefilter voor uw Toyota op voorraad.

Vragen of misschien direct een afspraak inplannen? Maak eenvoudig online een afspraak in, of plan snel telefonisch een afspraak in.

Toyota Aygo onderhoud
Toyota Aygo onderhoud

Heeft u een Toyota Aygo en is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt, dan bent u bij BOVAG garage Tjeerdsma helemaal op het juiste adres. Wij kunnen alle onderhoud en reparatie werkzaamheden uitvoeren aan uw Toyota Aygo.

Is uw Aygo toe aan een onderhoudsbeurt, dan krijgt u hier eigenlijk altijd een melding van in het dashboard. Dit in de vorm van een oranje servicelampje. Het logo of de manier van hangt een beetje af van de uitvoering en het bouwjaar van uw Toyota, maar te allen tijde is het oranje servicemelding.

Geeft uw auto nu een oranje gekleurde servicemelding, dan kunt u hier gewoon mee doorrijden. Wij raden u wel aan bij een oranje servicemelding om zo snel mogelijk even een afspraak in te plannen bij de garage.

Gaat de oranje gekleurde servicemelding naar rood, of krijgt u een rood gekleurde servicemelding op uw dashboard? Dan is het zaak de auto zo snel mogelijk uit te zetten. Doe dit uiteraard wel altijd op een veilige plaats.

Heeft u vragen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen bij Autobedrijf Tjeerdsma? Plan dan eenvoudig online een afspraak in, of bel on som direct een afspraak te maken.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00