Olie verversen Renault Trafic

Heeft u een Renault Trafic en is deze toe aan een olie ververs beurt? Dan bent u bij BOVAG garage Tjeerdsma helemaal aan het juiste adres.

Moet de olie ververst worden van uw Renault Trafic, dan krijgt u hier doorgaans keurig een melding van op uw dashboard. Vaak al 10.000 of 5000 kilometer voor dat de olie ververst moet worden krijgt u een melding dat dit onderhoud er aan komt. De Trafic geeft dit zo vroeg weer, zodat u als bestuurder ruim de tijd heeft om even een afspraak in te plannen bij de garage.

Overigens geeft uw Renault Trafic vaak een algemene service melding, dus niet specifiek op olie. Vaak staat er iets van, tijd voor onderhoud of tijd voor geregisterd service. Wat er overigens exact op het dashboard komt te staan is afhankelijk van het bouwjaar en het type dashboard wat in uw auto zit.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Olie pijl te laag Renault Trafic
Olie pijl te laag Renault Trafic

Het kan ook zijn dat het oliepeil van uw Renault Trafic te laag is. U krijgt dan een oranje gekeurde melding in beeld. Bij de meeste Renaults gaat dan het oranje service lampje branden en krijgt u de tekst in beeld met oliepeil te laag, olie niveau te laag of controleer oliepeil.

Ook hierbij is het weer afhankelijk van het bouwjaar en het type dashboard wat de melding exact is, maar uiteraard is het duidelijk wat er bedoeld wordt.

Het is overigens heel normaal dat uw Renault Trafic wat olie verbruikt. Maar, dit moet niet te veel zijn. Moet u nu regelmatig olie bijvullen of vertrouwt u het niet helemaal? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen voor u nakijken wat een normaal olieverbruik is. En, is het verbruik inderdaad te hoog, kunnen wij ook voor u onderzoeken hoe dit zo hoog kan zijn.

Moet de olie van uw Renault ververst worden of wilt u uw Trafic na laten kijken omdat deze (te)veel olie verbruikt? Neem dan gerust even contact op met BOVAG autobedrijf Tjeerdsma.

Camper Onderhoud
Camper Onderhoud

De Renault Trafic wordt ook best vaak als basis voor een camper gebruikt. Autobedrijf Tjeerdsma is onder andere gespecialiseerd in camper onderhoud, camper APK en Camper checks.

Zo beschikken wij onder ander over een speciaal daarvoor aangeschafte en geplaatste camperbrug en zijn er monteurs in onze werkplaats speciaal opgeleid voor het uitvoeren van camper onderhoud, checks en camper apk’s.

Vragen over het camper onderhoud? Of vragen m.b.t. het onderhoud of een servicebeurt voor uw Renault Trafic? Neem dan gerust even contact op met de specialisten van Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw Weerdinge.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00