Olie verversen Renault Kangoo

Heeft u een Renault Kangoo en is deze toe aan een olie ververs beurt? Dan bent u bij BOVAG garage Tjeerdsma helemaal aan het juiste adres.

Moet de olie ververst worden van uw Renault Kangoo, dan krijgt u hier doorgaans keurig een melding van op uw dashboard. Vaak al 10.000 of 5000 kilometer voor dat de olie ververst moet worden krijgt u een melding dat dit onderhoud er aan komt. De Renault Kangoo geeft dit zo vroeg weer, zodat u als bestuurder ruim de tijd heeft om even een afspraak in te plannen bij de garage.

Overigens geeft uw Renault Kangoo vaak een algemene service melding, dus niet specifiek op olie. Vaak staat er iets van, tijd voor onderhoud of tijd voor geregisterd service. Wat er overigens exact op het dashboard komt te staan is afhankelijk van het bouwjaar en het type dashboard wat in uw Renault Kangoo zit.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Olie pijl te laag Renault Kangoo
Olie pijl te laag Renault Kangoo

Het kan ook zijn dat het oliepeil van uw Renault Kangoo te laag is. U krijgt dan een oranje gekeurde melding in beeld. Bij de meeste Renaults gaat dan het oranje service lampje branden en krijgt u de tekst in beeld met oliepeil te laag, olie niveau te laag of controleer oliepeil.

Ook hierbij is het weer afhankelijk van het bouwjaar en het type dashboard wat de melding exact is, maar uiteraard is het duidelijk wat er bedoeld wordt.

Het is overigens heel normaal dat uw Renault Kangoo wat olie verbruikt. Maar, dit moet niet te veel zijn. Moet u nu regelmatig olie bijvullen of vertrouwt u het niet helemaal? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen voor u nakijken wat een normaal olieverbruik is. En, is het verbruik inderdaad te hoog, kunnen wij ook voor u onderzoeken hoe dit zo hoog kan zijn.

Moet de olie van uw Renault ververst worden of wilt u uw Kangoo na laten kijken omdat deze (te)veel olie verbruikt? Neem dan gerust even contact op met BOVAG autobedrijf Tjeerdsma.

Kosten olie verversen Renault Kangoo
Kosten olie verversen Renault Kangoo

Moet de olie van uw Renault vervangen worden? Dan wilt u uiteraard vooraf weten wat de kosten exact gaan worden. Wilt u de olie van uw Renault Kangoo laten vervangen? Neem dan even contact met ons op en houd het kenteken bij de hand.

Aan de hand van uw kenteken kunnen wij namelijk het typebrandstof en het type motor van uw Renault exact achterhalen. Wij weten dan welke olie, hoeveel en welk oliefilter op uw auto moeten en dus ook exact doorgeven wat de kosten gaan worden.

Vragen of misschien direct een afspraak inplannen? Vul ons contactformulier in of bel ons tijdens openingstijden. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0591-521466.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 39 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00
Renault Scénic
Renault Scénic
1.3 TCe Bose
Bouwjaar 2018
KM-stand 74082 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 371,00