Olie laten verversen Peugeot 308

Wilt u de olie laten verversen van uw Peugeot 308? Neem dan gerust even contact op met autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge om de mogelijkheden te bespreken.

Wij zijn een onafhankelijke BOVAG autogarage, wat inhoudt dat u bij ons terecht kunt met alle merken en type auto’s. Rijdt u in een Peugeot 308 en krijgt u de melding dat uw auto toe is aan een servicebeurt of dat de motorolie van uw Peugeot ververst moet worden? Maar dan direct een afspraak bij BOVAG autogarage Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Kosten Olie verversen Peugeot 308
Kosten Olie verversen Peugeot 308

De kosten voor het vervangen van de motorolie van een Peugeot 308 kan variëren. Dit is namelijk afhankelijk van het type motor en het type brandstof. Zo gebruikt een diesel andere olie als een benzine.

Is uw Peugeot 308 toe aan een servicebeurt, is uw Peugeot 308 toe aan verse olie en een verse oliefilter en wilt u exact weten wat de kosten gaan worden? Neem dan gerust even contact op met ons. Houd uw kenteken bij de hand, want aan de hand van uw kenteken kunnen wij vrijwel altijd op de euro nauwkeurig aangeven wat de servicebeurt voor uw Peugeot 308 gaat kosten.

Direct contact met autobedrijf Tjeerdsma? Bel ons tijdens openingstijden 0591-521466 of stuur buiten openingstijden een email. Dit kan naar info@autobedrijftjeerdsma.nl.

Olie bijvullen Peugeot 308
Olie bijvullen Peugeot 308

Heeft u een Peugeot 308, dan is het aan te raden om eens per maand of minimaal eens per twee maanden zelf even de motorolie te peilen. Dit kunt u zelf eenvoudig doen via de peilstok in het motorruim van uw Peugeot.

Open de motorkap en neem de peilstok uit de motor. De peilstok van uw Peugeot 308 is eenvoudig te vinden en te herkennen aan de gele bovenkant. Veeg de peilstok af aan een (oude) doek of een stuk keukenpapier en druk de peilstok volledig terug in de motor, tot deze echt niet meer verder kan. Haal de peilstok weer omhoog.

Zit de olie netjes tussen de aangegeven streepjes? Dan is er niets aan de hand en kunt u met een gerust hart doorrijden. Maar, zit er te weinig olie in de motor? Dan moet u deze even bijvullen.

Tip: U kunt het beste de olie peilen als de auto een tijdje stil staat. Als u de motor heeft laten draaien en dan direct gaat peilen, dan kan het zijn dat de peilstok te weinig olie aangeeft omdat een deel van de olie nog in de motor zit.

Heeft u vragen of wilt u misschien direct een afspraak inplannen? Bel autobedrijf Tjeerdsma via 0591-521466 of stuur een email naar info@autobedrijftjeerdsma.nl.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00