Olie verversen Peugeot 307

Heeft u een Peugeot 307 en moet de motorolie ververst worden? Dan bent u bij BOVAG autogarage Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge aan het juiste adres. Wij zijn een onafhankelijk BOVAG autobedrijf, wat inhoudt dat u bij ons terecht kunt met alle merken en type auto’s.

Moet de olie ververst worden van uw Peugeot 307, dan krijgt u hier doorgaans een melding van op het dashboard. Het servicelampje naast de kilometerstand licht oranje op. Bij de Peugeot 307 gaat het oranje servicelampje branden als de auto onderhoud of een controle nodig heeft.

Brand het oranje servicelampje op het dashboard van uw Peugeot 307? Dan kunt u hier gewoon mee doorrijden, maar, maak wel direct even een afspraak bij de garage. Brand het lampje rood? Dan kunt u het beste de motor zo snel mogelijk uitzetten. Het advies is dan om niet verder te rijden, maar eerst even contact op te nemen met de garage om advies in te winnen wat te doen.

Wilt u een afspraak inplannen om de olie te laten verversen van uw Peugeot 307? Bel dan direct autobedrijf Tjeerdsma via telefoonnummer 0591-521466.

Motorolie bijvullen Peugeot 307
Motorolie bijvullen Peugeot 307

Rijdt u in een Peugeot 307, dan is ons advies om minstens een in de één á twee maanden even de motorolie te pijlen. Dit kunt u zelf eenvoudig doen door middel van de peilstok in de motorruimte van uw Peugeot.

Haal peilstok uit de motor, veeg deze af met een oude doek of met een stuk keukenrol, plaats de peilstok terug en haal deze weer omhoog. Zit de motorolie netjes tussen de aangegeven pijlers, dan is er niets aan de hand. Zit er te weinig motorolie in de auto? Dan moet deze even bijgevuld worden.

Het is normaal dat een auto wat olie verbruikt, maar moet u vaak of voor u gevoel te vaak motorolie bijvullen in uw Peugeot 307? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij kunnen de auto even voor u nakijken, wellicht zit er iets niet helemaal goed waarom de auto veel motorolie verbruikt.

Olie vervangen Peugeot 307
Olie vervangen Peugeot 307

Moet de motorolie vervangen worden? Bij autobedrijf Tjeerdsma hebben wij de juiste motorolie voor uw Peugeot 307 altijd op voorraad. Ook een nieuw oliefilter hebben wij standaard liggen.

Wij het vervangen van de motorolie van uw Peugeot 307 vervangen wij ook altijd een nieuw oliefilter. Op deze manier blijft de olie langer schoon en komt er minder vuil in de motor.

Kosten Olie verversen Peugeot 307
Kosten Olie verversen Peugeot 307

Wilt u de motorolie van uw Peugeot 307 laten verversen, dan wilt u uiteraard ook exact weten wat dit gaat kosten. De kosten voor het verversen van de motorolie in een Peugeot 307 variëren per type en uitvoering van de motor. Heeft u een Peugeot 307 diesel of juist een Peugeot 307 GTI op benzine? Beide auto’s gebruiken ander type olie en ook de hoeveelheid olie wat in de motor moet kan variëren.

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het verversen van de olie in uw Peugeot 307? Neem dan gerust even contact met ons op en houd het kenteken van de auto bij de hand. Aan de hand van het kenteken kunnen ij doorgaans vooraf op de euro nauwkeurig aangeven wat de eventuele kosten voor het verversen van de olie in uw Peugeot 307 gaat kosten.

Vragen of direct een afspraak maken? Bel tijdens openingstijden 0591-521466 of stuur ons buiten openingstijden een email via info@ autobedrijftjeerdsma.nl, als u alleen uw naam + telefoonnummer in de mail zet met als onderwerp afspraak maken, dan bellen wij u de eerst volgende werkdag terug om een afspraak in te plannen.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 39 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00
Renault Scénic
Renault Scénic
1.3 TCe Bose
Bouwjaar 2018
KM-stand 74082 km 141 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 371,00