Olie verversen Nissan X-Trail

Olie verversen Nissan X-Trail: Olie van uw Nissan X-Trail laten verversen? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma aan het juiste adres. Wij zijn een onafhankelijk BOVAG autobedrijf, wat inhoudt dat u bij ons terecht kunt voor het onderhoud en voor reparaties aan alle merken en type auto’s.

Wilt u de olie laten verversen van uw Nissan X-Trail? Plan dan direct eenvoudig online een afspraak in, of neem telefonisch contact met ons op. Heeft u nog vragen met betrekking tot het verversen van de motorolie. Dan staan wij u uiteraard graag te woord en hebben antwoord op al uw vragen.

Vragen of direct een afspraak inplannen?
Kosten olie verversen Nissan X-Trail
Kosten olie verversen Nissan X-Trail

Laat u de olie verversen van uw Nissan X-Trail bij ons verversen, dan wilt u uiteraard vooraf exact weten wat de kosten zijn. Wilt u exact weten wat het gaat kosten om de olie van uw Nissan te laten verversen? Neem dan even contact met ons op en houd uw kenteken bij de hand. Aan de hand van uw kenteken kunnen we exact zien wat het bouwraar is van uw X-Trail, op welke brandstof u rijdt en wat de motorinhoud is.

Op basis van deze gegevens kunnen we exact zien welke olie in uw Nissan moet, hoeveel olie er in moet en welk type oliefilter we moeten plaatsen.

Vragen of misschien direct een afspraak plaatsen? Neem dan gerust even contact met ons op, wij zijn tijdens openingstijden telefonisch te bereiken via 0591-521466. Buiten openingstijden kunt u ons het beste even een bericht sturen via het contactformulier.

Onderhoud Nissan X-Trail
Onderhoud Nissan X-Trail

Is uw Nissan X-Trail toe aan een onderhoudsbeurt? Moet uw Nissan voor een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt? Ook dan kunt u uiteraard bij BOVAG garage Tjeerdsma terecht.

Onze modern ingerichte werkplaats in voorzien van alle moderne apparatuur om een onderhoudsbeurt aan uw Nissan X-Trail uit te voeren. Wij werken uitsluitend met zeer goed opgeleide monteurs en de modernste apparatuur. Op deze manier kunnen wij het onderhoud aan Nissan X-Trail minstens net zo goed uit voeren als bij een merkdealer.

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 40 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.5 TSI ACT Highline Business R
Bouwjaar 2019
KM-stand 14561 km 150 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 671,00
Volkswagen Polo
Volkswagen Polo
2.0 TSI GTI
Bouwjaar 2018
KM-stand 76666 km 200 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 399,00
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander
2.0 PHEV instyle
Bouwjaar 2015
KM-stand 139403 km 0 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 417,00