29
oktober

Autobedrijf Tjeerdsma gaat verbouwen!

Wij van Autobedrijf Tjeerdsma hadden al langer de wens om ons pand aan het Eerste Kruisdiep in Nieuw Weerdinge uit te bereiden. Zo willen wij graag onze showroom vergroten, extra magazijnruimte creëren en onze werkplaats uitbreiden.

Vooral het laatstgenoemde, het uitbreiden van de werkplaats, is niet alleen een wens, maar ook noodzaak. Door de aanhoudende toestroom en drukte qua werkaanbod lopen wij tegen zaken aan als hefbrugbezetting en te kort aan werkruimte. Omdat efficiëntie, maar vooral ook kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat zijn wij genoodzaakt om deze verbouwing te doen.

Het heeft even geduurd om alles te regelen,
maar alle vergunningen zijn binnen en de verbouwing kan beginnen!

Wat gaat er gebeuren?

Zoals genoemd wordt er dus een deel bij ons pand aangebouwd. Hierdoor wordt onze showroom maar liefst een derde groter, onze werkplaats wordt uitgebreid met drie volwaardige werkplekken inclusief hefbruggen, waarvan één van de werkplaatsen wordt uitgerust met een extra grote/zware hefbrug voor bedrijfsauto- en camperonderhoud.

Het deel boven de nieuwe showroom en een deel boven de nieuwe werkplakken worden voorzien van een 2e verdiepingsvloer. Hier wordt in totaal 100 m2 extra magazijnruimte gecreëerd. Deze ruimte zou hoofdzakelijk ingezet gaan worden als opslag voor zomer/winterbanden.

Op de hoogte blijven van de verbouwing?

Wij gaan er van uit dat de verbouwing +/- 30 weken zal gaan duren. Dit houdt in dat de verbouwing in juni 2020 klaar zou moeten zijn.

Wij houden u graag op de hoogte en gaan proberen om ieder 3 weken een update te plaatsen. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de verbouwing en u informeren over de vorderingen.

Wilt u op de hoogte blijven? Houd dan onze website in de gaten of kom gerust eens langs voor een kop koffie om de verbouwing in levenden lijve te zien!

Wilt u geen update missen? Volg Autobedrijf Tjeerdsma op Facebook en mis geen update van onze verbouwing!