Niets zo vervelend als een brandend storingslampje

Storingen - Uitlezen en oplossen

Niets is zo vervelend als een rood lampje onderweg. Door de huidige technologie wordt het voor u steeds lastiger om te bepalen wat er nu precies aan de hand is.

Storingen uitlezen

Wij kunnen voor bijna ieder merk de storingen uitlezen en precies zien wat er gedaan moet worden om u weer veilig op weg te helpen.

Probleem verhelpen

Door de storingen uit te lezen kunnen wij u precies in kaart brengen welke eventuele reparaties er benodigd zijn om de storingen te laten verdwijnen.

Uw auto schoon mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.