17
april

Auto wassen bij Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge

Woont u in Nieuw-Weerdinge of in één van de omliggende dorpen en wilt u uw auto wassen? Dan biedt Autobedrijf Tjeerdsma, gevestigd aan het Eerste Kruisdiep WZ 95 in Nieuw-Weerdinge de uitkomst!

Bij ons vindt u een moderne wasstraat en naast de wasstraat een wasbox. Onze wasstraat heeft dezelfde openingstijden als ons garagebedrijf, de wasbox is 24 uur per dag, 7 dagen in de week geopend.

Zowel de wasstraat als de wasbox zijn voor iedereen toegankelijk, dus ook als u geen klant bent bij autobedrijf Tjeerdsma bent u altijd van harte welkom om uw auto bij ons te komen wassen!

Auto wassen
Vernieuwde wasstraat

Vernieuwde wasstraat

Eind 2023 hebben wij onze wasstraat ingrijpend vernieuwd. Er is geavanceerde wasapparatuur geïnstalleerd, en zowel de wanden als de vloeren zijn opnieuw voorzien van een beschermende coating. Daarnaast is de wasstraat uitgerust met een speciale voorwas-unit die uw auto behandelt voordat deze het wasproces ingaat.

Deze voorbehandeling zorgt ervoor dat uw auto nog schoner wordt. We beginnen met het toepassen van een unieke velgenreiniger en vervolgens met het afspuiten van de auto onder hoge druk met een speciale shampoo. Dit voor wasproces in combinatie met de autowasstraat garandeert een uitzonderlijk schoon resultaat.

Onze wasstraat

Bij Autobedrijf Tjeerdsma vindt u een moderne wasstraat die, zoals hierboven te lezen is, in 2023 voor een groot deel geüpdatet is. De autowasstraat is nu uitgerust met een nieuwe Wash-tec roll-over. Deze machine is speciaal ontworpen om personenauto’s en kleine bestelwagens op een hoog niveau te wassen.

Onze 24/7 wasbox

Onze 24/7 wasbox

Heeft u de voorkeur om uw auto zelf lekker met de hand te wassen of wilt u uw auto buiten onze reguliere openingstijden wassen? In onze 24/7 wasbox kunt u 7 dagen in de week, 24 uur per dag terecht.

Voor slechts €3,- kunt u 6 minuten lang gebruikmaken van de wasbox. U hoeft zich geen zorgen te maken over het meenemen van kleingeld; u kunt gemakkelijk en snel contactloos betalen.
 

Openingstijden en onze prijzen

De openingstijden van onze autowasstraat zijn gelijk aan de openingstijden van ons garagebedrijf. Maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 en zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op zondagen en feestdagen is de wasstraat gesloten. Onze autowasbox is daartegen 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

Kosten autowassen in de wasstraat:

  • Wasprogramma pro 1 € 10,-
  • Wasprogramma pro 2 € 12,50
     
  • Voorwassen € 1,-
  • Velgenreiniger € 2,-

 

De kosten van onze 24/7 wasbox zijn € 3,- per 6 minuten. Wilt u de auto komen wassen, dan hoeft u geen contant geld mee te nemen, betalen kan zowel in de autowasstraat als in onze 24/7 wasbox eenvoudig contactloos met een pinpas en zelfs met uw telefoon! 
 

Hulp op zaterdag

Hulp op zaterdag

Iedere zaterdag, van 9:00 tot 17:00, is onze wasstraat bemand! Wilt u dat wij u helpen met de velgenreiniger, met het voorwassen van de auto en wilt u dat wij u helpen met het plaatsen van uw auto in de wasstraat?

Wij staan voor u klaar! Zowel voor advies over het te kiezen wasprogramma tot het uitvoeren hiervan! U hoeft geen afspraak te maken; loop gewoon binnen bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge en laat uw auto weer blinken.

Ook voor niet Tjeerdsma klanten!

Onze autowasstraat en onze 24/7 wasbox is voor iedereen die zijn of haar auto wil komen wassen.

Dus ook als u (nog) geen klant bent bij Autobedrijf Tjeerdsma bent u van harte welkom om uw auto te komen wassen. 

Vind uw nieuwe auto
Momenteel maarliefst 48 auto's op locatie!
Privé of zakelijk leasen?

Dit kan, eenvoudig via Tjeerdsma

Meer over leasen
Een greep uit ons huidige occasion aanbod
Volkswagen Golf Sportsvan
Volkswagen Golf Sportsvan
1.2 TSI Comfortline
Bouwjaar 2014
KM-stand 71593 km 111 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Renault Trafic
Renault Trafic
1.6 dCi T29 L2H1 DC Comfort Energy
Bouwjaar 2019
KM-stand 145985 km 145 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan
1.4 TSI Comfortline
Bouwjaar 2018
KM-stand 80234 km 126 PK
Brandstof
Lease al vanaf € 0,00