14
augustus

Finalist Autobedrijf van het Jaar!

Na een spannende race zijn tien onafhankelijke BOVAG-autobedrijven, waaronder Autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw Weerdinge, genomineerd voor de titel ‘Autobedrijf van het Jaar 2017-2018’. Deze verkiezing, op initiatief van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven, wordt dit jaar voor de elfde keer gehouden. Donderdag 24 augustus wordt bekend gemaakt welke drie autobedrijven uit de top tien doorgaan naar de landelijke finale van autobedrijf van het Jaar 2017-2018. 

Consumenten konden in maart en april hun stem uitbrengen op één van de 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. De tien autobedrijven met de meeste stemmen, waaronder Autobedrijf Tjeerdsma, kunnen dan ook met recht zeggen dat zij een flinke fanclub hebben.

Super trots
Super trots

Het team van autobedrijf Tjeerdsma uit Nieuw Weerdinge is aangenaam verrast met de plek in de top 10. ‘Toen wij hoorden dat ons bedrijf in de finale stond, ging het dak eraf. Wij zijn ontzettend blij met deze nominatie en alle aandacht die we hiermee krijgen. Een betere bevestiging van onze klanten, die zo massaal op ons bedrijf hebben gestemd, is niet mogelijk. En de waardering die ons team krijgt voor altijd hard werken, is iets waar wij echt trots op zijn!’

Route naar de finale
Route naar de finale

De genomineerde bedrijven krijgen bezoek van een onafhankelijke keuringsinstantie, die de top 10 aan de hand van een uitgebreide checklist in kaart brengt. Ook krijgen zij bezoek van één of meerdere mystery shoppers. Aan de hand van de resultaten, selecteert een vakjury vervolgens drie finalisten.

Lees onze andere nieuwsitems