Corona update 23 februari 2021

Corona update 23 februari 2021

Wij mogen weer open!
 

Op 23 februari 2021 is er tijdens de persconferentie aangegeven dat winkels en showrooms weer geopend mogen worden voor klanten op afspraak.
 
Dit betekent dat wij, Autobedrijf Tjeerdsma, gelukkig de deuren van onze showroom weer open hebben! Een afspraak maken om een auto te komen bekijken is noodzakelijk. Daarnaast is de werkplaats ook open maar wel met bepaalde richtlijnen en procedures. Dit betekent dat u voor reparatie en onderhoud aan uw auto bij ons terecht kunt.

 
  • Wij faciliteren een haal- en brengservice voor klanten die een afspraak hebben gepland in onze werkplaats of willen plannen, belangrijk hiervoor is dat u deze dienst van tevoren bespreekt.
     
  • Het blijft mogelijk om onderdelen af te halen. Houdt hierbij wel rekening dat voldoende afstand en mondkapjes verplicht zijn.
     
  • Onze verkoopafdeling is per mail, whatsapp en telefonisch gewoon bereikbaar.

 

Uiteraard bllijven wij alle ontwikkelingen nauwlettend in de gaten houden. Mochten er zaken gaan wijzigen, dan houden wij u via deze pagina op de hoogte.

Wij willen al onze klanten en eenieder die dit leest heel veel sterkte en succes wensen in deze lastige periode. En onthoud, alleen samen krijgen wij corona onder controle.

Met vriendelijke groet,
Team Autobedrijf Tjeerdsma

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Wij blijven geopend!

Op 23-02-2021 is tijdens de persconferentie aangegeven dat winkels en showrooms weer open mogen voor klanten op afspraak. Klik op de knop rechts voor alle informatie.