24
augustus

Fantastisch, we zitten bij de top 3!

Op basis van duizenden stemmen van consumenten werden in juni tien BOVAG autobedrijven genomineerd.

Na bezoek van een mystery shopper en onderzoek door W&D Consultants blijkt dat wij tot de top 3 van Nederland behoren!

3 oktober tijdens het jaarcongres van de Bovag horen wij of wij ons de beste van Nederland mogen noemen in 2017 / 2018!

Onderstaand het persbericht van Bovag Nederland:

FLEVOLAND, GELDERLAND EN DRENTHE LEVEREN FINALISTEN AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR 2017-2018
FLEVOLAND, GELDERLAND EN DRENTHE LEVEREN FINALISTEN AUTOBEDRIJF VAN HET JAAR 2017-2018

De autobedrijven Pals & Van Tilburg uit Marknesse (Flevoland), Geert Stevering uit Ulft (Gelderland) en Tjeerdsma uit Nieuw-Weerdinge (Drenthe) zijn de drie finalisten van de verkiezing BOVAG autobedrijf van het Jaar 2017-2018. Na bezoek van een mystery shopper en onderzoek door W&D Consultants selecteerde de vakjury de drie ondernemingen die op 3 oktober tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Barneveld strijden om de eeuwige roem.

Op basis van duizenden stemmen van consumenten werden in juni tien autobedrijven genomineerd. De vakjury onder leiding van Ferry Smith (director Public Affairs bij ANWB) heeft de drie finalisten geselecteerd op basis van de bevindingen van de mystery shoppers en consultants en zal hen binnenkort persoonlijk gaan bezoeken. “Zoals gewoonlijk, was het voor de jury een extreem lastige klus om uit de genomineerden een drietal te kiezen dat boven het maaiveld uitsteekt. De wijze waarop de uiteindelijke finalisten met de klant omgaan, gaf uiteindelijk de doorslag. Dat bleek voornamelijk uit een analyse van reviews en de terugkoppeling van de mystery shopper bevestigde dit beeld. Bovendien hebben de drie bedrijven op financieel vlak en qua online aanwezigheid de zaken netjes op orde. Richting de finale op 3 oktober gaan we ze echter nog stevig aan de tand voelen”, aldus de juryvoorzitter.

Groot en klein
Groot en klein

Alle 3.300 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven konden deelnemen aan de verkiezing, die dit jaar voor de elfde keer plaatsvindt. Deelname geeft BOVAG-leden met een onafhankelijk autobedrijf de kans om te laten zien wat ze in huis hebben. In de eerste ronde is bij telling van de consumentenstemmen rekening gehouden met het aantal medewerkers dat werkzaam is bij het autobedrijf, waardoor de omvang van (de klantenkring van) het bedrijf niet van belang is en zowel grote als kleine bedrijven kans maken op de titel. 

De tien halve finalisten kregen bezoek van een mystery shopper en van het onafhankelijke bureau W&D Consultants dat aan de hand van een uitgebreide checklist de ondernemers nauwkeurig in kaart bracht. Daarna selecteerde de vakjury, bestaande uit Ferry Smith (ANWB), Oskar Bronsgeest (W&D Consultants), Bertus de Vries (Bovemij), Paul de Vries (Marktplaats) en René Stolp (RDC), de drie finalisten. De ontknoping van de verkiezing vindt plaats op 3 oktober tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven in Barneveld. Afgelopen jaar won Autobedrijf De Baaij uit Nijmegen de titel.

Bron: Bovag