5
maart

Update Verbouwing 5 maart 2020

De verbouwing van Autobedrijf Tjeerdsma ligt nog steeds op schema! En ook de afgelopen weken is er weer enorm veel werk verzet.

Bij de vorige update was het wachten op het bedrijf dat de gasmeter kon verplaatsen. Dit bedrijf is inmiddels geweest en de gasmeter is verplaatst. We moesten hierop wachten, omdat wij de nieuwe vloeren pas konden gaan plaatsen als deze wegwerkzaamheden waren uitgevoerd.

Inmiddels zijn dus de werkplaatsvloer en de showroomvloer geplaatst. Daarnaast hebben we haspels geplaatst in de werkplaats, uit deze haspels komt:

  • 5w 40olie
  • 5w30 olie
  • Ruitensproeier
  • Lucht

Naast dat deze nieuwe haspels er mooi uitzien, hebben zo ook zeker meerwaarde in onze werkplaats. Bij iedere werkplek zijn straks vanuit de haspels, naast perslucht, ook vloeistoffen beschikbaar. Bijvoorbeeld bij het olie verversen kan er hierdoor efficiënter gewerkt worden, geen geloop met kannetjes vloeistoffen en minder verspilling etc.

Als laatste is de vernieuwde gevelreclame op het pand geplaatst. Dit was tijdens de verbouwing deels weggehaald.

 

Op de hoogte blijven van de verbouwing?

Wij gaan er van uit dat de verbouwing +/- 30 weken zal gaan duren. Dit houdt in dat de verbouwing in juni 2020 klaar zou moeten zijn.

Wij houden u graag op de hoogte en gaan proberen om ieder 3 weken een update te plaatsen. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de verbouwing en u informeren over de vorderingen.

Wilt u op de hoogte blijven? Houd dan onze website in de gaten of kom gerust eens langs voor een kop koffie om de verbouwing in levenden lijve te zien!

Wilt u geen update missen? Volg Autobedrijf Tjeerdsma op Facebook en mis geen update van onze verbouwing!

>> Naar onze Facebookpagina