16
december

Update Verbouwing 16 december 2019

Ook de afgelopen week is er enorm hard gewerkt aan de uitbreiding van ons pand aan het Eerste Kruisdiep Westzijde in Nieuw-Weerdinge. Het schiet behoorlijk op en de werkzaamheden liggen mooi op planning!

Zo is afgelopen week de scheidingswand in de showroom gemonteerd, dit om de warmte in deze koude tijd binnen te houden. Het dak is deels gemonteerd om zo de constructie te kunnen koppelen.

Daarnaast zijn de raamkozijnen gemonteerd om zo de gevel te kunnen verzetten, is er een afvoergoot en bekisting gemaakt om het beton te kunnen storten.

Afgelopen donderdagochtend om half 7 stonden er maar liefst 5 betonauto’s om het beton te storten. Na het storten is de betonvlinderraar aan de slag gegaan, die tot maar liefst kwart voor twaalf ’s avonds bezig is geweest!

Het bovenste dak is geïsoleerd en dicht gebrand. TVS metaalbouw is inmiddels voor 80% klaar met de wandbeplating, dakdekker Manning is ongeveer voor de helft klaar met zijn werk en alle klussen van mulder staalbouw zijn inmiddels afgrond!

Op de hoogte blijven van de verbouwing?

Wij gaan er van uit dat de verbouwing +/- 30 weken zal gaan duren. Dit houdt in dat de verbouwing in juni 2020 klaar zou moeten zijn.

Wij houden u graag op de hoogte en gaan proberen om ieder 3 weken een update te plaatsen. Op deze manier willen wij u op de hoogte houden van de verbouwing en u informeren over de vorderingen.

Wilt u op de hoogte blijven? Houd dan onze website in de gaten of kom gerust eens langs voor een kop koffie om de verbouwing in levenden lijve te zien!

Wilt u geen update missen? Volg Autobedrijf Tjeerdsma op Facebook en mis geen update van onze verbouwing!