Een ster in uw ruit? Snel weer op weg!

Autoruit - Reparatie en vervanging

Niets is zo vervelend als een klein sterretje dat uitscheurt tot een forse ster. Zorg er dus voor dat u vroegtijdig langskomt om uw autoruit weer in op en top conditie te brengen.

Toch uw autoruit vervangen?

In sommige gevallen kan het niet anders dan dat wij uw raam moeten vervangen, wij zorgen er voor dat wij dit samen met u tijdig inplannen om zodoende de overlast voor u zo klein mogelijk houden.

Uw auto schoon mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.