Proefrit aanvragen

Proefrit aanvragen

Heeft u een occasion gezien die aangeboden wordt door Autobedrijf Tjeerdsma. Wilt u deze occasion komen bekijken en wilt u komen proefrijden? Dan kunt u hiervoor het beste even een afspraak maken.

Uiteraard bent u zonder afspraak tijdens openingstijden altijd van harte welkom bij ons. Maar, maakt u even een afspraak met onze verkoopafdeling, dan zorgen wij dat wij dat de occasion klaar staat om een proefrit te maken en zorgen wij er voor dat één van onze medewerkers tijd voor u gereserveerd heeft zodat u niet hoeft te wachten en wij de tijd voor u hebben.

Proefrit op locatie aanvragen

Heeft u een occasion gezien die aangeboden wordt door Autobedrijf Tjeerdsma. Maar, heeft u niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen om de auto te bekijken en om een proefrit te maken met de auto? Of wilt u in verband met de coronaperiode liever niet reizen of bij ons langs komen? Geen probleem, dan komen wij naar u toe!

Speciaal hiervoor biedt Autobedrijf Tjeerdsma de proefrit op locatie aan. Wij komen met de auto naar u toe, u kunt de auto van binnen en van buiten op u gemak bekijken en proefrijden met de auto.

Stel, de auto is naar wens, maar moet bijvoorbeeld nog een afleverbeurt krijgen. Dan nemen wij de auto weer mee en leveren deze op een later, afgesproken moment ook op locatie af! Heeft u een inruilobject? Deze nemen wij dan weer vanaf locatie voor u mee.

Bent u benieuwd naar deze service, heeft u hier vragen over of wilt u misschien direct een afspraak inplannen? Neem dan gerust even contact met ons op. Wij staan voor u klaar en hebben waarschijnlijk het antwoord op al uw vragen.

 

Een proefrit of een proefrit op locatie aanvragen

Wilt u een proefrit of een proefrit op locatie aanvragen? Neem dan contact op met de verkoopafdeling van autobedrijf Tjeerdsma. Dit kan per mail verkoop@autobedrijftjeerdsma.nl, telefonisch (alleen via openingstijden) 0591-521 466, via whatsapp of vul het contactformulier in.

Stuurt u een mail of vult u ons contactformulier in? Dan nemen wij altijd binnen één werkdag contact met u op.

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.