Moderne en professionele werkplaats

Werkplaats

Autobedrijf Tjeerdsma beschikt over een moderne werkplaats die goed is uitgerust en voldoet aan alle eisen van deze tijd. Uw auto wordt met de grootst mogelijke zorg behandeld. Met alle merken kunt u bij ons terecht. Door de goed ingerichte werkplaats en goed opgeleid personeel kunnen wij de klant een passend uurtarief bieden.

Heeft u een lekke band of een lamp die niet meer werkt, dan kunt u gewoon even langs komen op ieder moment van de dag en wordt u direct geholpen. Met een kopje koffie erbij bent u zo weer mobiel!

Niemand houdt van nare verrassingen achteraf. Daarom krijgt u van ons altijd een zeer nauwkeurige schatting van de reparatiekosten en maken we vooraf inzichtelijk welk onderhoud op dat moment noodzakelijk is.

En mocht blijken dat de reparatiekosten om wat voor reden dan ook hoger uitvallen of komen er andere zaken aan het licht, dan komt u het als eerste te weten.

Leenautoservice

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 Volkswagens UP’s waaronder één volledig 100% elektrisch aangedreven Volkswagen e-UP en twee Volkswagen Caddy’s (bedrijfsauto) met trekhaak.

Formule Autocrew

AutoCrew is een werkplaatsformule van Bosch, die staat voor kwaliteit. Alle automerken zijn welkom en u kunt bij ons terecht voor APK-keuringen, regulier onderhoud en seizoenscontroles. Bijvoorbeeld vlak voordat u op vakantie gaat. Ons netwerk staat elke dag voor u klaar en dat alles voor een betaalbare prijs! De AutoCrew-garagehouder gebruikt diagnoseapparatuur en -software van Bosch en wordt ondersteund door middel van verschillende opleidingen. Daardoor weet u zeker dat uw auto in goede handen is en uw autoproblemen snel en goed worden opgelost. Door het officiële partnership met Bosch beschikken wij altijd over de meest actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen. Kortom, AutoCrew is de perfecte combinatie van uw eigen garage met al het goede van Bosch!

Voordelen van uw autocrew op een rijtje

  • De vakmensen van uw AutoCrew-garage worden regelmatig bijgeschoold in de verschillende opleidingscentra van Bosch;
  • Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken;
  • Elke AutoCrew-garage heeft een partnership met Bosch;
  • Wij beschikken over actuele en volledige documentatie van alle merken en modellen;
  • Alle AutoCrew-garages maken gebruik van de geavanceerde Bosch-apparatuur;
  • Door het gebruik van Bosch en originele kwaliteitsonderdelen blijft uw eventuele fabrieksgarantie op uw auto geldig!

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Wij blijven geopend!

Op 23-02-2021 is tijdens de persconferentie aangegeven dat winkels en showrooms weer open mogen voor klanten op afspraak. Klik op de knop rechts voor alle informatie.