Remt uw auto niet meer zoals u gewend bent?

Remmen - Reparatie en vervanging

Wanneer u een probleem heeft met uw remmen is het belangrijk dat u snel weer veilig op weg kunt.

Mijn remmen piepen

Wanneer uw remmen piepen wordt dit remgeluid waarschijnlijk veroorzaakt door een onderdeel in uw remmen welke los zit. Door de trillingen wordt het geluid veroorzaakt, dit kan zowel het geval zijn bij piepen met droog weer als bij piepende remmen bij nat weer of sneeuw.

Mijn remmen trillen

Wanneer uw remmen trillen is het zaak om z.s.m. contact op te nemen met Autobedrijf Tjeerdsma om uw remmen te laten controleren, of indien nodig, te repareren. Wanneer u te lang doorrijd met defecte remmen kan dit voor gevaarlijke situaties zorgen

Uw auto schoon mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.