100% elektrische leenauto bij Autobedrijf Tjeerdsma

100% elektrische leenauto bij Autobedrijf Tjeerdsma

Moet u uw auto even missen omdat deze bij ons in de werkplaats staat voor een onderhoudsbeurt, een APK keuring of reparatie? Bij Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw Weerdinge kunt u natuurlijk altijd gebruik maken van één van onze leenauto’s.

De verkoop van en het rijden in elektrische auto’s in Nederland zit behoorlijk in de lift. Omdat autobedrijf Tjeerdsma niet alleen mee wil gaan in de tijd, maar ook voorop wil lopen als het gaat om nieuwe technieken en innovatie, hebben wij er voor gekozen om een 100% elektrische leenauto in te gaan zetten voor onze klanten!

Mede door de toenemende groei in onze klantenkring hebben wij vanaf deze maand 5 nieuwe Volkswagen UP’s voor u klaar staan als vervangend vervoer. Vier duurzame benzine auto’s en één volledig 100% elektrische e-UP!

Zelf eens in een volledig elektrische aangedreven auto te rijden?

Bent u E-sgierig? Lijkt het u leuk of interessant om eens in een volledig elektrische aangedreven auto te rijden? Plan een afspraak in voor onderhoudsbeurt, reparatie of periodieke keuring en geef bij het maken van de afspraak aan dat u graag onze 100% elektrische e-UP! als vervangend vervoer wilt hebben. Vraag onze medewerkers wel even naar de voorwaarden.

Heeft u vragen over onze leenauto’s of over elektrisch rijden? Kom dan gerust eens langs bij autobedrijf Tjeerdsma. Wij zitten gevestigd aan het Eerste Kruisdiep WZ nummer 95 in Nieuw Weerdinge.

Wij hebben altijd een mooi ruim assortiment jonge gebruikte auto’s op voorraad en de koffie staat altijd voor u klaar!

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Wij blijven geopend!

Op 23-02-2021 is tijdens de persconferentie aangegeven dat winkels en showrooms weer open mogen voor klanten op afspraak. Klik op de knop rechts voor alle informatie.