Een goede blik op de weg?

Ruitenwissers - Vervangen

Niets is zo vervelend als strepen op uw ruit tijdens een harde regenbui.

Waarom nieuwe ruitenwissers?

Wanneer uw ruitenwissers aan vervanging toe zijn kan het zicht behoorlijk beperkt worden tijdens een goede regenbui. Alleen goed werkende ruitenwissers zorgen er voor dat uw ruit snel weer schoon is. Maar ook tijdens prachtig weer zorgen ruitenwissers in combinatie met ruitenwisservloeistof voor prachtig schone ruiten.

Voordelig uw ruitenwissers vervangen?

Voor iedere auto hebben wij de juiste ruitenwissers! In samenspraak met u lopen we de verschillende mogelijkheden door en zorgen we voor de juiste ruitenwisser voor uw auto!

Uw auto schoon mee terug!

Nadat uw auto is gekeurd door onze keurmeesters doen wij uw auto gratis door onze wasstraat!

Altijd mobiel met een leenauto!

Wanneer u uw auto brengt voor een APK-keuring, kleine of grote beurt, schadeherstel of een elektrische storing, dan kunt u bij ons vervangend vervoer verwachten. Wij beschikken over 4 peugeot 107’s en een Volkswagen bedrijfsauto met trekhaak.

Eerlijk onderhoud voor eerlijke prijzen!

Niets is zo vervelend als een verrassing achteraf. Daarom brengen wij u vroegtijdig op de hoogte van de kosten die eventueel onderhoud met zich meebrengt. Komen we tijdens ons onderhoud zaken tegen die toch extra kosten met zich meebrengen dan doen wij u altijd even een belletje om overleg te plegen.

Misschien vind u dit interessant:

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo