Olie verversen Toyota

Olie verversen Toyota

Olie verversen Toyota: Rijdt u in een Toyota en is uw auto toe aan een olie ververs beurt? Dan bent u bij Autobedrijf Tjeerdsma helemaal aan het juiste adres! Wij zijn een universeel BOVAG autobedrijf, wat inhoudt dat u bij ons terecht kunt voor onderhoud en reparatie werkzaamheden van alle auto merken en types.

Rijdt u dus in een Toyota en geeft uw auto aan dat het tijd is voor een servicebeurt of dat het tijd is om de olie te verversen? Neem dan gerust eens contact op met autobedrijf Tjeerdsma om de mogelijkheden te bespreken.

BOVAG garage Emmen en omstreken

Zoals eerder genoemd is Autobedrijf Tjeerdsma een erkend BOVAG garage. Wij zitten gevestigd in Nieuw-Weerdinge op +/- 15 autominuten rijden van Emmen.

Wij bieden altijd een ruim assortiment jonge occasions aan van verschillende merken. Daarnaast kunt u bij ons terecht om een reparatie uit te laten voeren aan uw auto, het laten uitvoeren van auto onderhoud, camper onderhoud en het onderhoud aan kleine bedrijfsauto’s.

Moet de olie ververst worden van uw auto? Wij hebben uiteraard alle type oliën voor alle type en merken motoren op voorraad. Daarnaast wordt uiteraard ook altijd het oliefilter vervangen bij een olie ververs beurt.

U kunt onder ander bij ons terecht voor:

Vragen of direct een afspraak inplannen? Plan dan eenvoudig online een afspraak in of bel ons op telefoonnummer 0591-521466.

Afspraak maken olie verversen Toyota

Moet de olie van uw Toyota ververst worden? Dan geeft uw auto dit hoogst waarschijnlijk zelf aan in het dashboard. Bij de meeste modellen krijgt u een melding vooraf, bijvoorbeeld een oranje oliekannetje wat gaat branden op uw dashboard of de melding binnenkort olie verversen of olie verversen over 5000 kilometer.

Bij alle meldingen is het advies om een afspraak in te plannen bij de garage om de olie te laten verversen. Maar let op, krijgt u een rood oliekannetje in beeld, dan is er iets niet in orde. Bij een rood lampje is het advies om de motor op de eerst volgende veilige plek (dus niet op de weg) uit te zetten en direct even contact op te nemen met uw garagebedrijf of de ANWB.

Wilt u direct een afspraak inplannen om de olie en het oliefilter van uw Toyota te laten vervangen of heeft u nog vragen over het olie vervangen van uw Toyota? Neem dan gerust even contact op met Autobedrijf Tjeerdsma in nieuw Weerdinge, wij staan u graag te woord.

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Proefrit op locatie aanvragen?

Heeft u niet de tijd of niet de mogelijkheid om naar ons toe te komen? Wij komen bij u thuis of bij u op het werk voor een proefrit op locatie.