Corona update 14 december 2020

Corona update 14 december 2020

Wij blijven geopend!
 

Op 14-12-2020 is tijdens de persconferentie van Minister President Mark Rutte een harde lockdown aangekondigd. Alle niet essentiële winkels en bedrijven moeten hun deuren sluiten tot ten minste 17 januari 2021.
 
Wij, Autobedrijf Tjeerdsma, blijven geopend. Via deze weg willen wij u informeren welke richtlijnen en welke procedures wij zullen hanteren. De werkplaats blijft open. Dit betekent dat u voor reparatie en onderhoud aan uw auto op ons terecht kunt.

 
  • Wij faciliteren een haal- en brengservice voor klanten die een afspraak hebben gepland in onze werkplaats of willen plannen, belangrijk hiervoor is dat u deze dienst van tevoren bespreekt.
     
  • Het blijft mogelijk om onderdelen af te halen. Houdt hierbij wel rekening dat mondkapjes verplicht zijn.
     
  • Onze verkoopafdeling is per mail, whatsapp en telefonisch gewoon bereikbaar.

 

Uiteraard houden wij alle ontwikkelingen ook nauwlettend in de gaten. Mochten er zaken gaan wijzigen, dan houden wij u via deze pagina op de hoogte.

Wij willen al onze klanten en eenieder dit lees heel veel sterkte en succes wensen in deze lastige periode. En onthoud, alleen samen krijgen wij corona onder controle.

 

Met vriendelijke groet,
Team Autobedrijf Tjeerdsma

Wij hebben wisselende occasions van oa.
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Wij blijven geopend!

Op 14-12-2020 is tijdens de persconferentie van Minister President Mark Rutte een harde lockdown aangekondigd. Wij blijven geopend. Klik op de knop rechts voor alle informatie.